Service garantie

Wij staan garant voor kwaliteit en service. Elke installatie wordt uitgevoerd volgens de geldende normen en wetgeving. Elke interventie binnen de garantie periode wordt kosteloos uitgevoerd. Interventies die niet onder de garantie vallen worden aangerekend aan de geldende tarieven, verplaatsing/uurloon/wisselstukken. Om deze kosten voor de klant tot een minimum te beperken vragen wij, om bij twijfel een waterstaal (max 20cl) te laten geworden. Aan de hand van de kosteloze analyse die wij dan uitvoeren, kunnen wij snel het al dan niet goed functioneren van het toestel bepalen. Op deze manier worden nutteloze kosten vermeden.

Onderhoudsservice

Op eenvoudig verzoek stellen wij, volledig vrijblijvend, een jaarlijkse onderhoudsovereenkomst voor u op, waarbij uw apparaat volledig onderhouden en gereinigd wordt.

Zoutservice

Wij bieden U de kans om van onze unieke zoutservervice te genieten. Voor vastgelegde dagprijzen leveren wij het tabletzout met 99,6 NACL gehalte aan huis met gratis controle en analyse op uw toestel.

Interventie service

Een eenvoudige verzoek per telefoon of email volstaat om af te spreken voor een interventie op uw toestel, maakt niet uit welk merk.

Trouwe klanten service

Wij schenken een waardebon of kortingsbon aan iedere klant die ons een adres bezorgt waaruit een verkoop voortvloeit. De cadeaubon of korting varieert op basis van de door klant bewezen dienst. Voor meer informatie, gelieve contact te willen opnemen met ons.